Posted on Leave a comment

Plantenstandaard

Deze plantenstandaard werd door een klant van onder het stof gehaald om een opknapbeurt te laten geven. De schappen boven en onder vertoonden vlekken van gemorst water. Mijn poging om deze vlekken eruit te schuren waren tevergeefs dus besloot ik om de plantenstandaard te verven. Twee lagen witte krijtverf konden niet verhinderen dat er bruine randen van de vochtvlekken bleven door komen. De schappen dan maar een tweede schuurbeurt gegeven en een witte primer opgezet. Hierna nog een laagje krijtverf en uiteindelijk een laagje matte vernis. Deze kan nu wel tegen een stootje!
In de webshop zijn er nog enkele plantenstandaards te vinden. Volg Alice P. Curiosa zeker op facebook voor de meest recente updates!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *